Дуальна формаПорядок визнання результатів навчання, здобутих шляхом неформальної та/або інформальної освіти у КрНУ

Перезарахуванню можуть підлягати результати навчання шляхом неформальної та/або інформальної освіти, що за тематикою, обсягом вивчення та змістом відповідають як ОК в цілому, так і його окремому розділу, темі (темам), індивідуальному завданню (курсовій роботі, курсовому проєкту, контрольній (розрахунковій) роботі тощо), які передбачені робочою програмою (силабусом) даного ОК. Так, здобувачі освіти першого (бакалаврського) рівня, які успішно  завершили сертифікатну програму "Етика та дорочесність у правничій професії", отримують відповідні бали за ОК "Юридична деонтологія та професійна етика"

Здобувачам освіти другого (магістерського) рівня зараховано виконання індивідуальних завдань з ОК "Комунікативна культура та медіація" за результатами участі у тренінгу «Базові навички лідерства та постановки цілей. Нетоксична комунікація».

Виникли питання?

Зв'яжіться з нашою командою

За телефоном:

Поштою:

kafedragun@gmail.com

Або за адресою:

39605 Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Першотравнева, 20, 3 пов, к. 1317

Також можете скористатися формою та відправити нам повідомлення:

Відправити повідомлення
Не можеш знайти потрібну інфу?