За визначні успіхи у навчанні й науковій роботі та за активну участь у громадському житті міста та університету, 12 студентів Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського отримали стипендію Кременчуцької міської ради на весняний семестр 2022/2023 навчального року. 27 лютого міський голова Кременчука Віталій Малецький урочисто вручив їм іменні сертифікати. За визначні успіхи у навчанні й науковій роботі стипендія призначена Висоцькій Алісі – студентці другого курсу факультету права, гуманітарних і соціальних наук, спеціальності 081 Право, групи ПЗ-21-1, відмінниці навчання, члену наукового товариства студентів, аспірантів, молодих учених. Міський голова привітав здобувачів освіти та зазначив, що саме молодь рухає Україну вперед. Він подякував кременчуцькій молоді за успіхи у навчанні та свідому громадянську позицію, порадив ще активніше долучатися до волонтерської роботи та побажав усім якнайшвидшої перемоги української армії над російськими окупантами. Після вітальної промови він вручив стипендіатам іменні сертифікати на отримання стипендії Кременчуцької міської ради. Колектив кафедри щиро вітає Висоцьку Алісу з черговим досягненням і бажає наснаги на шляху до нових вершин!!!

Виникли питання?

Зв'яжіться з нашою командою

За телефоном:

Поштою:

kafedragun@gmail.com

Або за адресою:

39605 Полтавська обл., м. Кременчук, вул. Першотравнева, 20, 3 пов, к. 1317

Також можете скористатися формою та відправити нам повідомлення:

Відправити повідомлення

Юридична клініка

Не можеш знайти потрібну інфу?